rss

Saturday, September 11, 2010

>> Working With You is Killing Me

Kalau aku mengadu kat member2 aku yang aku ader prob. ngan dak tat tmpt keje aku or ngan penyelia aku dll,dieorg misti akan cakap :-

"ko buat bodoh jerk"

"buat tak geti jer lah"

bile aku cari seseorang utk mengadu bukan ayat2 tu yg aku nk dengar,aku percaya korang kalo ada kat tmpt aku pon korang tak mau dengar nasihat mcm tu...pada aku nasihat tu mcm tak ikhlas nk dengar luahan kita sbg seorang kawan dll...tp bile dieorg plak yg ader hal kat tmpt keje,membebel panjg plak !

problem kat tmpt keje ni mcm2,semua org yg berkerja misti ader prob! yg tak berkerja...lagi lah problem !!

so mcm biasa aku dah mengadu n luahkan problem aku kat member2 pon dieorg pon dngr n jwb mcm nk tak nak jerk..so aku cari side lain tuk cari penyelesaian ni,mmg selagi kita hidup selagi tu akan ada masaalah...tp aku nk sesuatu yg lebih rasional...view something new..

search kat google aku jumpe nih sngt bergune buat korang utk rasional kan kepale hotak yg berserabut/10sion pasal tmpt keje n positifikan minda korang

Working With You is Killing Me: Freeing Yourself from Emotional Traps at Work

256 pages | PDF | 14 MB
donload sini

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

Pengikut

Belasungkawa

My photo
Aku adalah seorang lelaki yang berada di atas muka bumi ini ingin mengetahui tentang siapa diri aku sedalam-dalamnya.Blog adalah tempat untuk aku belajar erti perkongsian.Aku hanya menulis bila aku benar-benar jujur hendak menulis.Aku mungkin satu-satunya makhluk yang boleh menerima diri aku seadanya,walau pernah berlaku yang aku tidak pernah setuju dengan diri aku sendiri.

Blog ini ?

Lihat ini

Experimental By Mohfi. Powered by Blogger.