rss

Friday, September 10, 2010

>> Kertas Yang tak berguna

Bosan2 kat umah ke kat tempat kerje ker tak tau nak buat aper aper kate korang download e-books ni pastu try la buat 1-2 bentuk dengan kertas yang tak berguna kat umah or kat office tu..kalo tak mau jugak baik pi recycle balik kertas2 tu !
| 38 pages | PDF | 9.13 Mb

download untuk followers:

E-books Fun with papers

okie enjoi n jangan sepah2 kertas yek !

1 comments:

mohfi on 4:37 AM said...

layan~

Related Posts with Thumbnails
 

Pengikut

Belasungkawa

My photo
Aku adalah seorang lelaki yang berada di atas muka bumi ini ingin mengetahui tentang siapa diri aku sedalam-dalamnya.Blog adalah tempat untuk aku belajar erti perkongsian.Aku hanya menulis bila aku benar-benar jujur hendak menulis.Aku mungkin satu-satunya makhluk yang boleh menerima diri aku seadanya,walau pernah berlaku yang aku tidak pernah setuju dengan diri aku sendiri.

Blog ini ?

Lihat ini

Experimental By Mohfi. Powered by Blogger.