rss

Friday, September 10, 2010

>> Canon EOS 60D

Aku baru sambar sebijik kemera Canon EOS 60D,
perh!! berpeluh gak nak kumpul duit beli bende ni,minat punya pasal,letih dari pagi ke malam tak de halnye !

aku masih terhegeh2 lagi nak handle kamera nie.aku search kat tenet tutorial2 pasal kemera ni tak banyak sangat,tutorial dalam bahasa melayu langsung tak da !

search punyer search kat tenet aku jumper Video ni, sangat membantu,
nak2 lagi untuk sesaper yang baru2 nak berjinak-jinak ngan camera ni dan minat dalam bidang photogarphy ni.

aku nak kongsi ngan korang yang follow aku!

Lynda.com Power Your Photoshop Skills with Photoshop CS5 For Photographers
English | MOV | 1.6 GB
Genre: Video elearning

download video tutorial :
http://hotfile.com/dl/68136840/5a7a58e/Lynda.PSCS5.Photogs.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/68137042/8bf5b92/Lynda.PSCS5.Photogs.part2.rar.html
http://hotfile.com/dl/68137097/90bbdd6/Lynda.PSCS5.Photogs.part3.rar.html
http://hotfile.com/dl/68137135/9b0f513/Lynda.PSCS5.Photogs.part4.rar.html
http://hotfile.com/dl/68137172/45c6925/Lynda.PSCS5.Photogs.part5.rar.html

dalam salah satu video ni tutor tu ada bagi tahu kamera dengan adobe photoshop satu kemahiran yang penting pada dia,macam makan nasi air misti ada,tak ada air takut tercekik !.

akan2 datang aku post lagi pasal photoshop dll. okie !

enjoi download n learn !

3 comments:

mohfi on 2:52 AM said...

wargh seronok ada kemera baru !

syamimi on 11:26 AM said...

kamera ni yg skrinnya boleh gerakkn....wah..tengok iklan dia ...memang best...one day i want to have it....

mohfi on 2:38 PM said...

harga dia skung RM 3338.00...bayar bulan2 pun boleh...downpayment jek! ;)

Related Posts with Thumbnails
 

Pengikut

Belasungkawa

My photo
Aku adalah seorang lelaki yang berada di atas muka bumi ini ingin mengetahui tentang siapa diri aku sedalam-dalamnya.Blog adalah tempat untuk aku belajar erti perkongsian.Aku hanya menulis bila aku benar-benar jujur hendak menulis.Aku mungkin satu-satunya makhluk yang boleh menerima diri aku seadanya,walau pernah berlaku yang aku tidak pernah setuju dengan diri aku sendiri.

Blog ini ?

Lihat ini

Experimental By Mohfi. Powered by Blogger.