rss

Saturday, September 10, 2011

>> Blogger Wanita Montel Malaysia Paling Menarik


    Terlalu banyak perbezaan untuk mencari blogger wanita paling cantik dan blogger wanita montel paling cantik,mohfi hanya ingin beri tahu salah satu sahaja perbezaanya bukan saiz mereka! tetapi bukan mudah untuk mencari mereka,iaitu blogger bertubuh berisi ini.

   Seperti yang kita sedia maklum,wanita berisi ini kebanyakanya(tidak semua tapi majoritinya)memiliki perasaan rendah diri yang agak melampau,ia di buktikan dengan betapa susahnya mohfi mencari blog mereka-mereka yang bersize plus-plus ini di internet khasnya blogger wanita di Malaysia,mereka mungkin ada blog,tetapi mereka tidak mempertontonkan diri mereka seperti blogger-blogger wanita yang lain.

   Kenapa mohfi mencari mereka?
Sudah tentunya mereka adalah sebahagian dari kita! mohfi ingin ikuti perkembangan wanita bertubuh montel sebagai seorang blogger,tapi mohfi tidak temui post entry sebegitu.kenapa?

rendah diri?
rasa seperti tidak wujud?

   Kalau persoalan mohfi itu benar,ingin mohfi nyatakan,anda si blogger montel SILAP! 

   Dan di atas sebab itulah mohfi wujudkan kategori blogger wanita montel paling menarik di Malaysia ini,dengan harapan blogger-blogger montel yang lain di luar sana/silent readers,tolonglah muncul,mungkin kamu tidak secantik "8 blogger wanita tercantik di malaysia" tapi pasti akan ada sesuatu yang membuatkan anda unik berbanding mereka,yang itu anda yang empunya diri sahaja yang tahu.Ada beberapa blogger-blogger montel di atas yang di pilih mohfi pernah menjejakan kaki mereka ke luar negara dan tempat-tempat yang mohfi belum terfikir nak pergi.Hebat!(pada mohfi)

   Tidak perlulah anda bergaya sakan bagaikan si cantik Yuyu zulikha,Cik tasya rupawan atau pun si nisa kay fashionista,cukuplah anda snap' gambar anda yang menunjukan siapa anda dan beritahu dunia khususnya Malaysia anda tidak malu menjadi diri anda,dan dalam masa yang sama anda telah pun beri tahu tuhan betapa bersyukurnya anda dengan pemberianya.

Tak perlulah lagi gantikan wajah anda dengan wajah kartun-kartun yang entah apa-apa itu.

Every girl should use what Mother Nature gave her before Father Time takes it away.”-Mohfi
 FESTIVAL FILM INDIE

3 comments:

ArulchelseA on 10:10 AM said...

comel2 la...

farra-eng on 10:24 AM said...

erk leh dalam senarai lak, ramai lagi blogger montel lain yang bagus2 ler..contohnya peejburhan.. itu otai tu

mazni farnee yunie on 10:23 PM said...

cm mane ley masok nie -.--''

Related Posts with Thumbnails
 

Pengikut

Belasungkawa

My photo
Aku adalah seorang lelaki yang berada di atas muka bumi ini ingin mengetahui tentang siapa diri aku sedalam-dalamnya.Blog adalah tempat untuk aku belajar erti perkongsian.Aku hanya menulis bila aku benar-benar jujur hendak menulis.Aku mungkin satu-satunya makhluk yang boleh menerima diri aku seadanya,walau pernah berlaku yang aku tidak pernah setuju dengan diri aku sendiri.

Blog ini ?

Lihat ini

Experimental By Mohfi. Powered by Blogger.